Discover Curaçao

Discover Curaçao

Discover Curaçao

We rijden eerst door de historische binnenstad van Willemstad en de oud-Joodse buurtgemeenschap Scharloo, terwijl onze gids jullie alles over ons eiland vertelt. Tijdens deze interessante tocht zie je prachtige monumenten en  UNESCO wereld-erfgoed bezienswaardigheden.

We stoppen voor een bezoek aan de Curaçao distilleerderij waar we ongeveer 25 minuten blijven, zodat je kunt rondwandelen en zien hoe de originele Blue Curaçao gemaakt wordt. Uiteraard kun je de verschillende smaken ook proeven.

Na deze stop rijden we door het gebied van de Spaanse Wateren aan de oostkant van het eiland; dit is een prachtig woongebied aan de Spaanse waterbaai. Hierna zullen we stoppen voor een heerlijke lunch bij één van onze heerlijke lokale restaurantjes.

Na de lunch, gaan we over de Koningin Julianabrug en stoppen we bij de Koningin Emma pontjesbrug voor het maken van foto’s.

Hierna is het tijd voor een duik in het kristalheldere zeewater aan het strand van Cas Abao. We blijven hier ongeveer 2 uur om te zwemmen, te snorkelen of gewoon te relaxen aan dit prachtige strand.

Op de terugweg rijden we langs het zoutmeer bij St. Willibrordus om de flamingo’s te zien.

Prijzen en bijzonderheden

Beschikbar op: maandag & vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

                     Volwassenen $ 55 / Kinderen $ 35

 

Inbegrepen zijn:

  • Gratis ophaal- en brengservice van en naar hotel/schip
  • Bier en water in de bus
  • Entreegeld voor alle stoppunten

Lunch en strandstoelen zijn niet inbegrepen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op