West Coast: Beaches, BBQ & Blue Room

West Coast: Beaches, BBQ & Blue Room

West Coast: Beaches, BBQ & Blue Room

Dit is de ultieme catamaran & bus trip combi.

Geniet van een spectaculair uitzicht op de zuidkust terwijl we naar de magische westkant van Curaçao varen! Breng uw tijd door met zwemmen en snorkelen direct vanaf de boot in kristalhelder water en ontspan aan boord met uw favoriete drankje in de hand.

De eerste stop is bij een van onze favorieten: Porto Marie Beach! Het unieke “dubbele rif” is gemakkelijk toegankelijk en is een geweldige snorkelplek. Je kunt ook naar de kust zwemmen om de varkens te zien spelen en rondzwemmen.

Het strand van Cas Abou, door National Geographic uitgeroepen tot de top 21 van beste stranden ter wereld, is een must see! Tijdens deze stop kun je zwemmen, snorkelen en ontspannen terwijl je geniet van het prachtige landschap. Terwijl je de omgeving verkent, bereidt onze bemanning een lekkere lunch voor je aan boord.

Na de lunch, gaan we naar de mooie blauwe grot, waar de zon en de lucht deze onderwatergrot transformeren in een prachtige “blauwe kamer”! Met de hulp en begeleiding van onze bemanning kun je deze magnifieke grot verkennen die alleen over zee bereikbaar is.

Geniet van het uitzicht op de kust, prachtige villa’s aan zee en onze mooie stranden zoals, Lagun Beach, Jeremi Beach, Kenepa (knip) beach en Playa Forti, totdat we Playa Kalki bereiken, waar onze tropische openluchtbus wacht voor een leuke rit terug naar de stad.

Deze dag is inclusief ontbijtsandwiches, koffie & thee, een open bar, een heerlijk BBQ-lunchbuffet, fruit en snorkels & maskers.

Zodra u aan boord gaat, krijgt u meer instructies!

Prijzen en bijzonderheden

Volwassenen $ 130 / Kinderen $ 65

  • Dagen: Donderdag
  • Vertrektijd: 8:30 uur
  • Duur: ongeveer 9 uur
  • Vertrekt van: Village Marina @ Caracasbaai

 

Inclusief:

 

  • Ontbijtsandwiches, koffie & thee
  • Open bar
  • BBQ lunch
  • Fruit
  • Snorkels & maskers

 

Optie voor ophalen/brengen à $ 10 p.p. (Jan Thiel gebied is gratis ophaaldienst)

Bent u geïnteresseerd in een optie voor privécharter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Voor we vertrekken:

Zorg dat je 30 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we alle papieren op tijd kunnen invullen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op